Ihanamman Yrittäjyyden matka™-
ratkaisukeskeinen valmennus yrittäjälle

Kirkasta oikea suunta ja ota stressi haltuun.

Tuntuuko, että yrittäjyys ottaa enemmän kuin antaa?

Monet lähtevät yrittäjäksi haaveenaan omien unelmien toteuttaminen ja oman intohimotyön tekeminen. Tai ajaudumme yrittäjäksi jonkin muutoksen myötä, jolloin yrittäjyys tuntuu ainoalta oikealta vaihtoehdolta, ja monille se onkin sitä.

Yrittäjänä kohtaamme kuitenkin monia haasteita, on palveltava asiakkaita, pysyttävä kilpailukykyisenä ja pidettävä samalla huolta omasta hyvinvoinnista. Usein olemme yrittäjiä juuri siksi, että haluamme sydämestämme palvella muita, tuottaa muille iloa ja hyvää elämään. 

Siksi unohdamme helposti itsemme, tingimme omasta ajastamme ja yöunistamme – ja lopulta kuormitumme liiallisten vaatimusten äärelle. Ehkä sinäkään et halua sanoa yhdellekään työtarjoukselle ei, sillä haluat miellyttää ja olla hyvä yrittäjä. Ja jostainhan sitä on saatava myös rahaa kassaan, vaikka sitten jättämällä ne omat tarpeet syrjään.

Kun havahdut siihen, että yrittäjyys ottaa enemmän kuin antaa, on viimeistään aika pysähtyä tarkastelemaan tilannetta. On tärkeää kirkastaa oma suunta, jotta sinäkin voit yrittäjänä hyvin. Sillä ilman sinua, ei ole yritystäsi. 

Ihanamman Yrittäjyyden Matka™-valmennus on sinulle, joka kaipaat tukea oman yritystoiminnan kirkastamiseksi tai uuden suunnan etsimiseksi. Sinäkin ansaitset voida hyvin ja mahdollisuuden luoda yritystoimintaa, jossa omasta jaksamisestaan ei tarvitse tinkiä.

Valmennus on sinulle, jos

 • haluat selkeyttää omat tavoitteesi ja unelmasi yrittäjänä
 • haluat kirkastaa omaa yritystoimintaasi, omia arvojasi, tavoitteitasi ja menestystekijöitäsi
 • haluat luoda yritystoiminnastasi kokonaisuuden, jossa voit hyvin
 • olet valmis lähtemään kohti ihanampaa yrittäjyyttä
 • haluat tutustua omaan (erityis)herkkyyteen ja kuormittumisen syihin
 • haluat saada apua stressiin ja suorittamiseen
 • haluat saada tukea oman yrityksen ja sitä kautta oman arjen muuttamiseen
 • haluat löytää omat rajasi ja oppia sanomaan myös “ei”
 • haluat löytää asioita, jotka ovat itsellesi merkityksellisiä ja rajota pois asioita, jotka eivät tee sinua onnelliseksi
 • haluat selkeyttää ajatus- ja toimintamallejasi
 • haluat selkeyttää omaa ajankäyttöä ja hallita omaa kalenteria
 • haluat oppia olemaan itsellesi lempeä ja armollisempi

Olen täällä auttamassa sinua matkallasi, ja odotan innolla mahdollisuutta olla rinnallasi tavoitteidesi saavuttamisessa. Yhdessä voimme luoda merkityksellisiä muutoksia yrittäjän elämässäsi.

varaa maksuton tutustumistapaaminen

Ihanamman Yrittäjyyden Matka™ -valmennus tarjoaa uusia näkökulmia ja tukea omannäköiseen yrittäjyyteen.

“Jokainen pieni teko itsensä hyväksi on askel kohti stressittömämpää arkea.”

Ratkaisukeskeisessä valmennuksessa lähdemme tarkastelemaan oman yrityksesi nykytilannetta, omia ajatus- ja toimintamallejasi sekä tavoitteita ja muutostoiveita. Pyrimme näkemään ongelmien sijaan ne asiat, jotka ovat juuri sinulle tärkeitä yrittäjänä ja vievät kohti haaveitasi.

Joskus yritystoimintamme muuttuu unelmatyön sijaan stressaavaksi ja ahdistavaksi, eikä työn tekemiseen tunnu olevan riittävästi aikaa siihen nähden, kuinka paljon rahaa tienaat. Kalenteri saattaa olla täynnä, muttet silti sano “ei” pienille palveluksille tai uusille töille – onhan rahaa tienattava jatkossakin. 

Tai ehkä yrittäjyys ei tunnu sopivan yhteen muun elämän kanssa, ja kokonaisuus on liian kuormittava. Sinua vedetään jokaiseen suuntaan, ja tuntuu, ettet riitä yrittäjänä etkä muuallakaan. Ehkä teet kaikkea vain puoliteholla, etkä ole itse tyytyväinen arkeesi, etkä omaan työn jälkeesi. Tai ehkä olet tottunut laittamaan itsesi ja omat tarpeesi syrjään, ja keskittynyt vain velvollisuuksiin tai muihin ihmisiin. 

Uskon, että ratkaisu piilee omassa ajattelussamme. Kun mieli lähtee oikeasti tavoittelemaan sitä mitä kohti haluamme, alamme muodostaa myös ratkaisuja ja keinoja, joiden avulla sinne pääsemme. Ja kun tiedämme mitä kohti olemme menossa, voimme asettaa myös rajoja ja jättää taaksemme sen, mitä ei palvele meitä enää. 

Näin voimme luoda itsellemme ympäristön, toimintatavat ja ajatusmallit, joka ei kuormita meitä vaan tuo elämäämme energiaa ja jossa meidän on hyvä olla. 

Nyt haluan olla tukenasi oman suunnan kirkastamisessa – jotta myös sinulla on rohkeutta tavoitella uusia asioita elämääsi ja sellaista elämää ja yrittäjyyttä, josta nautit.

Ihanamman Yrittäjyyden Matka™-valmennus

Valmennus sisältää:

 • Alkukartoituspaketin + siihen perehtymisen ennen ensimmäistä valmennuskertaa.
 • Henkilökohtaiset valmennustapaamiset Zoomissa 2 viikon välein. *
 • Sinulle räätälöityjä tehtäviä, vinkkejä ja ajatuksia valmennuskertojen välille, jotka vievät sinua kohti päämäärääsi.
 • Mentorointia tarpeesi mukaan.
 • Viestituki; valmentaja & mentori taskussasi koko matkan ajan. Viestiä voit laittaa milloin vain (teksti, ääni, video, kuva).
 • 1 kk valmennuksen päätyttyä “mitä kuuluu, missä mennään “-sähköposti

* Mikäli Zoomin kanssa on ongelmia, voimme käyttää myös Googlen Meet-palvelua.

Valmennukset ovat aina 100% luottamuksellisia. Etäyhteydellä valmennukset onnistuvat minnepäin maailmaa tahansa.
Valmennuspaikkoja on rajoitetusti, koska valmennukset ovat yksilövalmennuksia.
“Kysyvä ei tieltä eksy” eli kysy rohkeasti mikä on tilanne tai varaa suoraan alta maksuton tutustumistapaaminen.

Mietitkö onko valmennus sinua varten ja onkohan tuo Heidi oikea henkilö valmentamaan minua?

Tarjoan n. puolen tunnin ilmaisen Pohdintoja-tutustumistapaamisen heille, joita valmennus kiinnostaa, mutteivät ole varmoja asiasta. Tutustumistapaaminen tapahtuu etäyhteydellä Zoomin kautta. 
Se on hyvä tilaisuus tutustua toisiimme ja  tilanteeseesi . Samalla pääset tunnustelemaan onko valmennus juuri sinulle sopiva apu tähän hetkeen.

Koska meidän molempien etu on, että sinä tulet valmennukseen omasta halustasi ja motivoituneena – tapaaminen ei sisällä pakkomyyntiä, eikä velvoita sinua ostamaan.

31.7.2024 mennessä aloitettuihin valmennuksiin opiskelijahinnat seuraavasti:

Ihanamman Yrittäjyyden MiniMatka-valmennus, 2 kk (4 x 60min tapaamiset) 399€ (sis. alv. 24% 77,23€)
Ihanamman Yrittäjyyden Matka-valmennus, 3kk (6 x 60min tapaamiset) 594€ (sis. alv. 24% 114,97€)

Valmennuksen voi maksaa 1-6 erässä. Valmennuspaketeilla on 14 vrk rahat takaisin-takuu.

Kuinka vähentää stressiä ja ottaa haltuun parempi elämä?

Paremman elämän posti saapuu sähköpostiisi 1-4 kertaa kuussa tuoden mukanaan oivalluttavia ajatuksia niin stressistä, oman jaksamisen lisäämisestä kuin elämästä, josta oikeasti voisimme myös nauttia.
Kun liityt mukaan nyt, saat ensimmäisessä postissa työkirjan “Kohti lempeämpää minua”, jonka avulla voit ottaa ensimmäiset askeleet stressittömämpään elämään olemalla itsellesi lempeämpi.

Sinulla on kaikki avaimet stressittömäpään yrittäjyyteen.

Vaikka juuri nyt yrittäjyys tuntuisi kuormittavalta, ovat ratkaisut ja keinot jo sinussa itsessäsi. Valmennuksessa autan sinua löytämään nuo omat oivalluksesi ja keinosi kohti tärkeitä päämääriäsi. 

Valmennuskerroilla työskentelemme yhdessä monipuolisten kysymysten ja tehtävien avulla, jotta voit selvittää, mitä todella haluat saavuttaa. Tehtäväni ei ole kertoa sinulle valmiita vastauksia, vaan auttaa sinua näkemään, miltä elämäsi tai yrityksesi tulevaisuus näyttää, kun olet saavuttanut haluamasi päämäärät. Rakennamme sinulle myös selkeän ja inspiroivan tavoitteen sekä suunnitelman, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Valmentajana haluan antaa sinulle rohkeutta tavoitella omia unelmiasi ja olla se luotettava henkilö, jolle voit aidosti sanoa asioita ääneen ja pohtia, miten tästä eteenpäin. Vain olemalla rehellisiä itsellemme ja muille, voimme rohkeasti rakentaa itsellemme uudenlaisen, omannäköisen yrittäjyyden – vaikka juuri nyt tuntuisi siltä, että olet kadottanut yrittäjyytesi punaisen langan.

Ihanamman Yrittäjyyden Matka™ tarjoaa sinulle oivalluksia – joiden avulla pääset kohti omannäköistä ja stressittömämpää yrittäjyyttä.

Valmennus ei ole sinulle, jos

 • haluat valmiita vastauksia miten sinun pitää toimia
 • et ole valmis panostamaan päämäärääsi
 • haluat/tarvitset terapiaa, joka käy läpi menneisyyttäsi (valmennuksella voi toki olla terapeuttinen vaikutus)
 • haluat pysyä kiireessä, stressissä ja/tai kaaoksessa

Asiakkaani sanovat valmennuksesta seuraavaa:

Olen jo suositellut valmennusta muillekin! Hyvin sinä vedät – olet todella taitava 🙂.  —HM
Sain valmennuksesta avaimia omaan itseeni.  —N
Sun valmennuksessa tajusin, kuinka monta ongelmaa rutiinien prosessointi ratkaisee.  —Usva Puisto
Sinä olet ihana ja lämmin ihminen ja niin oikealla alalla tuon valmennuksen kanssa.  —Outi

Usein kysyttyjä kysymyksiä valmennuksesta:

Valmennustapaamiset aloitamme läsnäoloharjoituksella.
Tämä auttaa sinua rauhoittumaan ja keskittymään valmennus hetkeen.

Kartoitamme nykytilanteen ja käymme kuulumiset sekä edistymisen läpi.
Selvitämme aiheen, löydämme tavoitteen sekä teemme kysymysten, tehtävien sekä mielikuvaharjoitteiden avulla toimintasuunnitelman tavoitteeseen pääsemiseksi.

Yksi valmennuskerta kestää n. 60 min.
1kk:n valmennuksessa aikaa valmennuskertoihin menee 3h ja 12 viikon valmennuksessa 7h.

Valmennusten välillä sinulla on “tehtävä”, joka vie sinua kohti tavoitettasi. Tehtävä voi olla ihan vain ajatuksena tehtävää, kirjastosta kirjan lainaamista, yhteydenotto jonnekin/johonkuhun tai ajatusten kirjaamista.

Tehtävien tekemiseen voi mennä ainoastaan ajatteluaikaa (jota voi tehdä vaikka jotain muuta asiaa tehdessä) tai sitten voi olla, että luet kirjaa tai teet esim. budjettia tai markkinointia, jolloin käytettävä aika lisääntyy. Koska sinä valitset tehtävät itse, ne ovat mieluisia ja tulevat helposti tehtyä. Täten tehtävät eivät kuormita arkeasi, mutta vievät sinua kohti tavoitettasi.

Kysymykset ovat lyhyitä ja auttavat sinua pohtimaan asioita.

Mielikuvaharjoitteet auttavat sinua hahmottamaan asioita.
Mielikuvaharjoitteet ovat tehokkaita, koska siinä tilanne nähdään aivan toisin silmin ja tämä avaa sinulle laajempaa katsomiskantaa asiaan.

Vaihtoehtona on myös piirtäminen. Piirtää voi esimerkiksi tikku-ukoilla eli taiteellisia lahjoja sinulla ei tarvitse olla.

Valmennuksissa yksi tärkeimmistä asioista on valmentajan ja valmennettavan välinen vuorovaikutus. Haluan, että valitset itsellesi valmentajan, jonka kanssa tunnet olosi turvalliseksi.

Siksi aloitamme valmennuksen miellellään tutustusmistapaamisella/-puhelulla sekä myös omissa valmennuksissani on 14 vrk tyytyväisyystakuu.
Tässä ajassa ehdimme pitää yhden valmennustapaamisen ja saat varmuuden onko valmennus juuri oikea apu sinulle.

Ei tarvitse. Teemme kartoituksen, mikäli et ole varma mitä haluat.

Valmennuksella ja terapialla on monenlaisia eroja. Tässä karkea jaottelu terapian ja valmennuksen eroista.

Yksi tärkeimmistä eroista on se, että terapiassa keskitytään mielenterveyteen sekä mm. traumoihin liittyviin asioihin. Pohditaan enemmän menneisyyttä ja sitä miten asiakkaan menneisyys vaikuttaa häneen tänään; ajatuksiin, toimintamalleihin ja hyvinvointiin.

Valmennuksessa lähdemme eteenpäin, jotta haluamasi tulevaisuus muuttuu mahdolliseksi. Mietimme mikä on sinulle tärkeää juuri nyt, mihinpäin haluat elämääsi muuttaa. Mikälaisiin ajatuksiin sekä toimintamalleihin haluat keskittyä.

Kyllä se onnistuu.

Tiedän ettei aina pysty järjestämään arkipäivänä aikaa, esim. päivätyön vuoksi. Tämän vuoksi haluan tulla vastaan ja antaa mahdollisuuden myös sinulle, joka et pääse päivällä. Kysy rohkeasti ilta-/viikonloppuaikaa.
Lähetä tästä sähköpostia.

Laita minulle sähköpostia tästä tai ota yhteyttä.
Katsotaan sinulle sopiva aika.

Otetaanko ensimmäinen askel kohti stressittömämpää yrittäjyyttä?

Kysyttävää? Ota yhteyttä tai laita sähköpostia.