Asiakaspalautteita

Palautteita kalevalaisen jäsenkorjauksen asiakkailta.

Heidi sai kahdella käyntikerralla mun olkapäät ja kädet kivuttomiksi.
Hän on erittäin taitava ja osaava ja aina sieltä lähtiessä on hyvä fiilis.
Tämmösessä hoidossa on ihanaa kun käsitellään koko kroppa. Heidistä on tullut mulle mun luottohoitaja ❤️.
Marja-Leena
Ensimmäisen käyntikerran jälkeen olo oli kuin tyhjentyneeseen ilmapalloon olisi puhallettu ilmaa.
Olen kärsinyt migreenistä 46 vuotta, viimeiset 5 vuotta kroonisesti särkyjä lähes päivittäin.
Estolääkitys (2 samanaikaisesti) käytössä. Täsmä- ja muita vahvojakin kipulääkkeittä käytössä päivittäin.

Olin kokeillut kaikenlaisia mahdollisia keinoja migreeniä helpottamaan, kunnes päätin vielä kokeilla Heidin palvelua.


Kehoni oikeni ja aukeni, ajatus kirkastui. Seuraavan kolmen viikon aikana VAIN 3 migreenikohtausta, neljäs viikko hieman huonompi. Eilen (31.5.2022) kävin toisen kerran, odotukset ovat korkealla 😊

Tämän lisäksi sain helpotusta myös iskias tyyppiseen jalkakipuun.
Kiitos <3
Marjo
Se minut yllätti ehkä eniten, että energiatasoni nousi aivan selvästi.
Aloitin käynnit Heidin luona syksyllä 2021, kerkesin käymään kaksi kertaa.
Mennessäni olin, voi sanoa, todella rikki hyvä kun pääsin sängystä ylös. Joka paikkaan koski ja kehoni oli todella kuin “viulunkieli”.

Heidin käsittelyn jälkeen, suoraan sänkyyn ja Burana oli kaverina pari päivää. Sen jälkeen joka päivä oli parempi kuin mikään aikoihin.
Tiesin jo mennessäni, että alku tulee varmasti olemaan juuri tuollainen kuin kuvasin. Toisen kerran jälkeen, ei Buranaa vain koko ajan paraneva olo. Toki tunsin, että käsittely oli tehty, mutta niin se kuuluu mennäkin.

Se minut yllätti ehkä eniten oli että samaan aikaan energiatasoni nousi aivan selvästi. Loistava tunne, kun jaksaa enemmän. Sitten tuli pitempi tauko erillaisten tapahtumien takia.
Kun oli mennyt kolme viikkoa viime käynnistä, energiatasoni alkoi hiipua – tunsin sen selkeästi.

Tiesin minne minun pitää heti, kun tulee tilaisuus, siis Heidin luokse ja pääsin sitten käymään käsittelyssä uudemman kerran. Olin selkeästi käsittelyn tarpeessa mutta en lainkaan niin huonossa kunnossa kuin alkaessani käydä Heidin luona ja jälkikäteen päivä päivältä on parantunut. Toki tunnen kehossani kun olen käynyt käsittelyssä, mutta se kuuluu mielestäni asiaan sekä siihen missä kunnossa itse olen. Johtopäätökseni on, että tulen jatkamaan Heidin asiakkaana jatkossakin.
Kiitos!
“Risasta ehjäksi”
Aina hoidon jälkeen on niin ihanan rento ja onnellinen olo.
Minulla oli kaikenlaisia kolotuksia siellä sun täällä, kuluneet polvet ja kipeä selkä. 

Olen käynyt Heidin hoidoissa nyt muutaman kerran ja lähes kaikki kolotukset ovat poissa ja selkäkään ei enää kipuile.  
Heidi on niin rauhallinen ja iloinen ihminen, joka jaksaa kuunnella vaivat ja puuttua sitten niihin.
Tuula
Suosittelen täydestä sydämestäni Heidin antamaa Kalevalaista jäsenkorjausta kaikille kivuista ja lihasjumeista kärsiville.
Minulla on fibromyalgia ja helposti jumiutuvat lihakset, minkä vuoksi lihaksissa ja nivelissä on jatkuvasti kipuja. Fibromyalgia aiheuttaa myös sen, että jopa pieni kosketus ihoon saattaa tuntua kipuna. 

Kaksi hierojaa on sanonut, että lihakseni ehkä saataisiin auki, mutta vaatisi monta käyntiä. Lisäksi hieronta aiheutti kipua. Olinkin iloisesti yllättynyt, kun sain ensimmäisen Kalevalaisen jäsenkorjauksen eikä hoito sattunut. Jos kipua tuntui, otteen voimakkuutta kevennettiin heti.
Toinen yllätys oli, kuinka hyvin Heidi tunnisti kohdat, joissa kipua oli, ilman että itse olisin maininnut asiasta. Kaikkein suurin yllätys oli, että osa kivuista jäi jo ensimmäisellä hoitokerralla hoitopöydälle ja vaikutus kesti viikkoja. 
Sain ensimmäistä kertaa oikeasti toivoa sille, että lihakseni voitaisiin saada auki ja saisin apua jatkuviin kipuihini.

Hoidon onnistumista auttaa myös se, että Heidi on ihmisenä niin lämmin ja rento, että hänen seurassaan on helppo rentoutua itsekin.
Heidi F.
Olen nuortunut kropaltani ainakin 10 vuotta 🙂 .
Löysin Kalevalaisen jäsenkorjauksen ja Heidin talvella -21.

Apu on löytynyt vaurioituneeseen polveeni. Sain polveni liikkuvuuden takaisin ja kivut ovat hellittäneet. Lantioni Heidi on saanut käsittelyjen/ hoitojen myötä suoraksi ja vasemman jalkaterän  oikeaan asentoon.

Apua tuli myös olkapäähäni josta kipu ja liikerajoitteet hävisivät kokonaan. Myös pitkään vaivannut niskakipu hellitti. Kalevalainen jäsenkorjaus on hoitomuotona kokemusteni perusteella erinomainen.

Heidillä on herkkä ja kuunteleva ote hoidettavaan .

Kiitos Heidi !
Nina