Tuotteet

Luonnon tuotteet tuovat apua kipuihin, turvotuksiin ja iho-oireisiin.

Vanhan kansan perinteiset ja luonnolliset tuotteet tuovat luonnollisen hoitamisen luoksesi. Näitä saat myös ostettua hoitolalta kalevalaisen jäsenkorjauksen yhteydessä.
Tuotteet tukevat myös kalevalaista jäsenkorjausta, hoitamalla kipuja sekä ihoa. Verkkokauppaan pääset tästä.

Kaikki tuotteet soveltuvat osittain myös samaan käyttötarkoitukseen, esim. ihottumat, hyönteistenpuremat.

Tuotteet ovat riittoisia, tehokkaita ja turvallisia käyttää.

Coolment on luonnon viilentävä hoitogeeli. Menthol, eucalyptus ja piparminttu helpottavat kipuja, särkyjä ja tulehduksia.

Coolmentillä hoidat mm. akuutteja ja kroonisia lihas-, nivel- ja hermostoperäisiä vaivoja, reumaattisia vaivoja, nivelrikon kipuja, venähdyksiä ja revähdyksiä, levottmia tai väsyneitä jalkoja, turvotuksia, mustelmia, ihottumia, hyönteisten puremia, vesirokkoa.

Coolment avaa tehokkaasti hengitystiet ja on täten hyvä apu myös nuhaiselle / flunssaiselle. Auttaa myös yskään, kurkkukipuun ja astmaattisiin oireisiin. Voidaan käyttää höyryhengityksessä sekä leikkausten jälkeen ja kuntoutuksessa. Oivallista myös saunassa, jossa lämpö tehostaa kivunlievitystä.

Coolmentistä lisää tietoa täällä .


Pihkavoiteella hoidat erilaisia iho-oireita vauvasta vaariin, hyönteisten pistojen osalta hyttysten ym. “pienempien” pistokohtien hoitoon hyvä.

Pihkavoide käy myös mm. haavoihin, auringonpolttamiin, palovammoihin, ruusuun, kuiviin ja halkeileviin kantapäihin sekä lemmikeille.


Pihkavoiteesta lisätietoa täältä.

Kuva: perinnesalvat.fi

Muurahaissalvan valmistaja on lopettanut ja muurahaissalva on poistunut myynnistä.