Luonnon tuotteet tuovat apua kipuihin, turvotuksiin ja iho-oireisiin.

Verkkokaupassa ja hoitolalla on myynnissä luonnon tuotteita.

Vanhan kansan perinteiset ja luonnolliset tuotteet tuovat luonnollisen hoitamisen luoksesi. Näitä saat myös ostettua hoitolalta kalevalaisen jäsenkorjauksen yhteydessä.
Salvat tukevat myös hoitoasi, hoitamalla kipuja sekä ihoa. Lue lisää kalevalaisesta jäsenkorjauksesta ja varaa aika hoitoon täältä.

Perinnesalva_muurahaissalva_muurahaisvoide_apua_reumaan_kipuun_tulehdukseen_ihottumaan_heidin_palvelut
Kuva: perinnesalvat.fi

Muurahaissalvalla hoidat ensisijaisesti lihaskipuja, tulehduksia ja turvotuksia.

Muurahaissalva on myös mainio esimerkiksi ihottumiin, peräpukamiin, reumasta johtuviin kipuihin, akneen sekä paarmojen ja ampiaisten pistojen hoitoon.

Hinnat. alk. 21,00€.

Muurahaissalvasta lisätietoa täältä tai suoraan ostoksille tästä.


Pihkasalvalla hoidat erilaisia iho-oireita vauvasta vaariin, hyönteisten pistojen osalta hyttysten ym. “pienempien” pistokohtien hoitoon hyvä.

Pihkasalva käy myös mm. haavoihin, auringonpolttamiin, palovammoihin, ruusuun, kuiviin ja halkeileviin kantapäihin sekä lemmikeille.

Hinta 26,50€.

Pihkasalvasta lisätietoa täältä tai suoraan ostoksille tästä.

Coolment on luonnon viilentävä hoitogeeli. Menthol, eucalyptus ja piparminttu helpottavat kipuja, särkyjä ja tulehduksia.

Coolmentillä hoidat mm. akuutteja ja kroonisia lihas-, nivel- ja hermostoperäisiä vaivoja, reumaattisia vaivoja, nivelrikon kipuja, venähdyksiä ja revähdyksiä, levottmia tai väsyneitä jalkoja, turvotuksia, mustelmia, ihottumia, hyönteisten puremia, vesirokkoa.

Coolment avaa tehokkaasti hengitystiet ja on täten hyvä apu nuhaiselle / flunssaiselle. Auttaa myös yskään, kurkkukipuun ja astmaattisiin oireisiin. Voidaan käyttää höyryhengityksessä sekä leikkausten jälkeen ja kuntoutuksessa. Oivallista myös saunassa, jossa lämpö tehostaa kivunlievitystä.

Hinnat alk. 12,00€.

Coolmentistä lisää tietoa täällä tai suoraan ostoksille tästä .

Kaikki tuotteet soveltuvat osittain myös samaan käyttötarkoitukseen, esim. ihottumat, hyönteistenpuremat.

Kaikki tuotteet ovat riittoisia, tehokkaita ja turvallisia käyttää.

tilaa hyvinvointikirje ja saat vinkkeja